We removed walls, blocked up entrance ways, insulated the floor and installed an wide plank engineered oak flooring which was finished with a blanchon oil which gave a natural feel. This gave the open plan space that the client had desired. We designed the kitchen to suit the clients needs for this professional couple and their young family.  The butlers panty was installed in the dining area of the newly created room with a beautiful kitchenAid duel zoned wine cooler. We added the finishing touches of mirror, glass shelves and led lighting to add a hint of glamour.  The kitchen island was fundamental to the design creating a seating area, cooking area and with a feature dresser facing the newly created lounge. Bespoke handles were fitted and the kitchen was hand painted in the selected colour by the client .