The clients on this project had already opened up the space by removing a wall between the original dining room and kitchen. Their vision was to create a dayroom where they could live and entertain. Our task was already set out.

We created a clean and functional design to tie the living and dining area into the kitchen area.  We did this by concealing all of the appliances behind doors and using an under mounted sink and flush mounted induction hob at one side of the room, tall units at the opposite side concealed the fridge and the freezer and housed the slide and hide oven and microwave, slightly set back we created a coffee bar area nearest the external door so our clients could enjoy an alfresco espresso or two in the warmer months. Aesthetically our approach was to create a cabinet system more than a common or garden kitchen design, sleek lines, underlit wall cabinets, glass splash backs all complimented by large format porcelain floor tiles and Silestone worktops.

Did we achieve our clients brief ?
” Our perfect kitchen… it has transformed our lives and the way we live, we cannot thank you enough ” .